2 Eylül 2015 Çarşamba

Asansör üreticisi ve ihracatçısı firma : CERSAN ASANSÖR

CERSAN ASANSÖR İNŞAAT GIDA TURİZM İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

CERSAN ASANSÖR, 1994’te İstanbul’da asansör bakımı, onarımı ve montajı için kurulmuştur.

Hakkımızda.

Firmamız bugün yurt içinde ve dışında insan, sedye, yük ve servis hizmetlerinde kullanılan elektrikli ve hidrolik asansörler ile yürüyen merdivenler, bina içi-dışı konstrüksiyon, kuyu oluşumu gerektiren ekstrem projeler üzerinde uzmanlaşmış olup müşterilerin konvansiyel ve yenilikçi taleplerini TSE-CE ve ISO kalite standartlarına uygun olarak yerine getirebilecek yeterliliklere sahiptir. Emlak Konut, TOKİ, Kiptaş projelerinde yer alan firmamızın müşterileri arasında vakıf, eğitim, öğretim kurumları, holdingler ve bağlı inşaat şirketleri, oteller, otomotiv şirketleri bulunmaktadır.

Yurt içi ve yurt dışında her türlü standart asansörleri yapmakta olan Cersan Asansör, standart dışı asansör kuyuları bulunan projelerde risk analizleri ve proje tasarımları yapmaktadır. Sektörde standart dışı asansör kuyuları bulunan projeleri gerçekleştirebilme konusundaki eksikliği gören firmamız konusunda uzman kadrosu, tedarikçi partnerleri ve 20 yıllık montaj tecrübesini kullanarak sektörün bu açığını kapatmayı hedeflemiştir.

Son yıllarda yapmış olduğumuz özel sınıf asansörler ile teknolojiyi yakından takip ederek referans portföyümüze Azerbaycan’ da 310 metre yüksekliğindeki TV Kulesine 220 metre seyirli 4 m/sn hızında asansörleri katmış bulunmaktayız.

Hedefimiz gelişen teknolojiyi kullanarak pazar payımızı daha da büyüterek sektörümüzde lider konuma gelmektir.

Bilgi için: elevatorexport.com

İhracat Sorumlusu aranıyor

İhracat Sorumlusu  Merkez Saat Tic. A. Ş.

Genel nitelikler:

Cok iyi derecede Ingilizce okuma, yazma, konusma. + en az bir lisan daha.
Saat ya da kuyum sektorunde ihracat tecrubesi.
Yurt disi seyahatsorunu olmamali.
Fuarlara katilmayi organize edebilmeli.

İş tanımı:

Markalarimizin (Momentus ve Vialux) ihracat organizasyonunu A dan Z ye yapilandiracak, yeni musteriler bulacak, fuarlara katilmamizi organize edecek ihracattan sorumlu kisi.

İlan detayı

Diğer İhracatçı personel ilanları

Peru'ya ihracat, Peru Şekerleme pazarı için okunması gereken bir haber ...


Bakir Peru kapıyı tatlı bir aşkla açtı

Türk şeker ve çikolata ihracatçıları Peru’yu gözüne kestirdi. Peru kapısını açan ise kıtalar arası bir aşk... İhracatçı Birliği Başkanı Mete, 2 yıl içinde 50 milyon dolarlık ihracat hedefliyor

Peru pazarı, Türk şekerleme ve çikolatasına kıtalar arası bir aşk hikâyesiyle açıldı. Karışık durumdaki Rus ve Ortadoğu pazarlarına alternatif arayan Türk ihracatçılar, son yıllarda dünyanın dört bir yanını tarıyor.

Radara takılan ilginç pazarlardan biri de Peru... 30 milyonun üzerinde nüfusa sahip olan Peru’da gıda üretimi pek yok.  Tatlıya düşkün olan Peruluların Türk ürünlerine olan ilgisi ise dikkat çekici.
Ekonomi Bakanlığı’nın desteğiyle İstanbul Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği, Güney Amerika’nın en büyük gıda fuarlarından biri olan Expoalimentaria’ya geçen hafta bir çıkarma yaptı. Fuar Peru’nun başkenti Lima’daydı.
Birlik Başkanı Zekeriya Mete öncülüğündeki 9 Türk şirketi ürünlerini Perulu işadamlarına tanıttı, bağlantılar kurdu.

İşin ilginci, Türk ihracatçıların Peru’ya uzanan yolculuğu bir aşk hikâyesiyle başlıyor. Hikâyenin kahramanları Ali Yeni ve Perulu eşi Patricia Celis...

Haber Kaynağı: Milliyet, haberin devamı

Uludağ İhracatçı Birlikleri - UIB'den ağustosta 1,5 milyar dolarlık ihracat

UİB'den ağustosta 1,5 milyar dolarlık ihracat

Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB), ağustos ayında, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 3,83 artışla 1 milyar 456 milyon dolarlık dış satım yaptı. Haberin devamı

İhracat Uzmanı Aranıyor

İhracat Uzmanı - Polifarma İlaç / İstanbul

İhracat Uzmanı

Founded in 1986 in Istanbul, Polifarma Pharmaceuticals was active in serum production at their factory located in Çatalca until the end of 2010. Since March 2011, the company carries out its production activities in its factory located in Çorlu having 30.000 sqm closed-area due to its investment of $ 30 million. Polifarma’s modern parenteral solution production facility uses advanced technology equipment and operates in compliance with the norms of current Good Manufacturing Practices (c-GMP).Polifarma offers extensive form and volume alternatives in the production of large & small volume parenteral solution. While focusing product range by several packaging alternatives in LVP, Polifarma widen the product range with vials, Iyophilized powder and prefilled syringes in SVP, planning to start manufactoring in its own aseptic line by the beginning of 2016. The company aims to become a global leader in the field of parenteral solution, and is continuously improving its domestic achievements and activities in foreign markets.


University degree; Business Administration, Economics, International Trade or related Engineering Faculties,
Fluent in English, additional language French/Arabic and Spanish will be an asset,
No military obligation for male candidates,
Minimum 2 years experience in international trade / sales,
Excellent knowledge in MS Office applications,
Powerful communication / presentation skills,
Sales oriented & strong reporting abilities.

Job Description :

Business development with existing global customers
International market research
To manage regulatory affairs in existing & potential countries
To schedule  annual sales targets and follow up related issues.

Başvuru: 

Diğer İhracat sektörü personel ilanları

PVC masa örtüsü üreticisi ve ihracatçısı : Sanem Plastik

PVC masa örtüsü üreticisi ve ihracatçısı :

www.pvctableclothitems.com

SANEM PLASTİK MAKİNA İTHALAT İHRACAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

1996 yılında PVC masa örtüsü sektöründe ithalat ve ihracat firması olarak kurulan SANEM, müşterilerine daha kaliteli ve hızlı hizmet sunabilmek için 2002 yılında üretime başlayarak Florista markasını yaratmıştır. Çok kısa süre içinde oldukça büyük yol kateden firmamızın üretim kapasitesi bugün ihtiyaçlara cevap verebilecek durumdadır. Firmamız sadece yurtiçinde değil, yurtdışında da önemli ölçüde pazar payına sahiptir. SANEM, modern dijital tasarım çalışmaları, parlak renkleri ve gelişmiş kalite kontrol teknikleri ile bulunduğu sektörde hergün bir adım daha ilerlemektedir.

Bu süreçte, düzgünlük ve ambalaja verdiği önem ve başka hiçbir yerde göremeyeceğiniz hazır masa örtüsü kenar kesimleri ile değişik seçenekler sunmaktadır. Ürünlerimiz her gün artan desen sayısı ve renkleri ile göze hitap eder. Aynı zamanda pratik kullanıma sahiptir, kolay temizlenebilir, kaymaz ve yırtılmaz.

Değişik desenlerden oluşan koleksiyonumuz içinde HEIMTextile Fuarının'da bulunduğu çeşitli fuarlarda müşterilerimize sunmaktayız.

Bisküvi, Gofret ve Çikolata grubu ürün talepleri

Biskuvi, Gofret ve Çikolata grubu ürün talepleri
.
Biskuvi, Gofret ve Çikolata grubu güncel talepleri, sektörlerle ilgili talepler

Sektörden çeşitli talepler ( Türkçe/Özet )
İngilizce / Güncel Talepler  EN1 ) ( EN2 ) ( EN3) (EN4)
.

% 70'i Ekonomi Bakanlığı tarafından sağlanan devlet hibe desteği ile, "0" TL. maliyetle bu fırsatlara erişebilirsiniz: 444 23 99'dan bilgi isteyiniz..
.
.

Suudi Arabistan - Lojistik Servis Hizmetleri

Logistics Services Provider in Saudi Arabia

Dear Sir, we are Jeddah based logistics services provide all kinds of logistics service,

Best Regards,
Atique Ahmad
Sales Executive
+966541992713
Jeddah - Kingdom Of Saudi Arabia

www.shipexlogistics.com
atique @ shipexlogistics.com
Tel :  +966126435948
Fax :  +966126435948 

Import Companies for Turkish Exporters

Import Companies for TurkishExporter.Net members
.
% 70'i Ekonomi Bakanlığı tarafından sağlanan devlet hibe desteği ile, "0" TL. maliyetle bu fırsatlara erişebilirsiniz: 444 23 99'dan bilgi isteyiniz..
.
02 Eylül 2015, Bugün hangi Türkiye'den hangi ne almak istiyor?
.

Alüminyum sektörü güncel talepleri, sektörlerle ilgili talepler

..
Alüminyum sektörü güncel talepleri, sektörlerle ilgili talepler

Alüminyum sektörü çeşitli talepler listesi ( Türkçe/Özet )
Alüminyum ürün talepleri listesi / İngilizce  ( EN1 ) ( EN2 )
.

% 70'i Ekonomi Bakanlığı tarafından sağlanan devlet hibe desteği ile, "0" TL. maliyetle bu fırsatlara erişebilirsiniz: 444 23 99'dan bilgi isteyiniz..
.